Nieuws

za, 14/01/2012 - 09:12

Verkoopstyling

Uw woning krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken!

Wat is verkoopstyling?
Verkoopstyling is veel meer dan de geur van vers gebakken appeltaart en een bos bloemen op tafel. De gehele presentatie van uw huis is immers enorm belangrijk als u uw woning snel en met een goede opbrengst wilt verkopen. Een verkoopstylist kijkt op een andere wijze naar uw huis dan uzelf. Zij kijkt direct met het oog van een potentiële koper.

Wat wil een potentiële koper dan zien? Die wil niet úw huis zien maar zíjn huis. Die wil zichzelf in uw huis zien wonen. Zich er direct op zijn of haar gemak voelen. Dit gebeurt niet als er bijvoorbeeld teveel persoonlijke spullen in huis staan. Dit gebeurt ook niet als men door de inrichting de mogelijkheden van het huis niet kan zien.

De stylist van AA interieur brengt zodanige wijzigingen aan, dat de bezichtiging van uw huis tot grotere successen leidt. Vanzelfsprekend verliezen we hierbij de mooie details van uw huis niet uit het oog. Hierop gaan wij juist het accent leggen.

Een bezichtiging begint al buiten. Ook de voortuin en de vensterbank moeten er uitnodigend uitzien, dit vormt tenslotte de allereerste indruk. En deze allereerste indruk kan doorslaggevend zijn. Eenmaal binnen zijn ‘neutraliteit’ en ‘rust’ de kernwoorden. Tenslotte: een neutraal huis trekt een breed publiek. En hoe breder het publiek, hoe groter de kans op een snelle verkoop en een hogere verkoopprijs. En dat is tenslotte uw bedoeling!

Heeft u nog vragen neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Werkwijze
Wat kunt u van AA interieur verwachten?
Ik kom graag persoonlijk langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen de mogelijkheden en geef ik u een indicatie van de hoogte van de kosten. Na uw akkoord wordt er tijdens een rondgang door uw woning per vertrek advies over de indeling, inrichting, verlichting, kleur, afwerking en eventueel (klein) achterstallig onderhoud gegeven. De bedoeling is immers de ruimtes zo optimaal mogelijk te restylen voor de verkoop van uw woning.

Vervolgens kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Basis restyling
Restyling van woonkamer, 1 slaapkamer en keuken of badkamer in ongeveer 4 uur

Totale restyling
Restyling van volledige woning in 1 à 2 dagen

Open huis styling
Finishing touch voor open huis of bezichtiging

Tarieven

Basis restyling
Restyling van woonkamer, 1 slaapkamer en keuken of badkamer
265 euro

Totale restyling
Restyling van volledige woning
65 euro per uur

Open huis styling
Finishing touch voor open huis of bezichtiging
65 euro per uur

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Buiten een straal van 20 km van Bunde berekenen we 0,20 euro per km